nike air

Post Reply
LeeMorley
Posts: 3
Joined: Tue May 07, 2019 8:41 am

nike air

Post by LeeMorley » Tue May 07, 2019 8:43 am

Deze versie, nike air die voor het eerst debuteerde in 1987, heeft in principe dezelfde OG-stijl met een leren bovenwerk in oranje en zwarte tinten, terwijl de details van de safari-print op het neus- en hielgedeelte te zien zijn. Eindelijk, een witte middenzool en een zwart / witte buitenzool completeren het exotische ontwerp helemaal. Bezig met zoeken voor $ 140, kijk voor deze Nike Air Safari OG (2018) bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor het laatste sneakernieuws, releasedata en waar je je favoriete kicks kunt kopen. Afbeeldingen: Sneaker Politics Nu beschikbaar op Kixify & eBay. Deze Nike Air Force 1 is niet het enige paar dat een corduroy-thema laat vallen, omdat het zal verbonden door een Air Max 97 en Air Max 95.

Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws, releasedatums en waar je je nike air max 90 favoriete kicks kunt kopen. Afbeeldingen: Nike nu verkrijgbaar op Kixify & eBayThis Nike Air VaporMax Plus HL is een nieuwe versie van het hybride silhouet dit jaar en het is gemarkeerd met zigzagvormige motieven over het bovenwerk van zwart neopreen. Deze print is geïnspireerd op de bijnaam van nike air force de Air Max Plus, de Shark, en de sneaker is gedetailleerd met een bijpassende golvende TPU-overlay.

Afbeeldingen: Nike nu verkrijgbaar op Kixify & eBay Terwijl Nike langzaam verder gaat met de introductie van de Nike PG 2, zullen degenen onder u die fans van het model zijn (en tot nu toe nog geen van de kleuren hebben gevoeld) niet langer hoeven wachten als het model heeft zijn weg gevonden naar NIKEiD. Je kunt nu je eigen Nike PG 2 nu op NIKEiD maken met opties die bestaan uit effen kleuren voor de bovenkant, vlekken op nike air max 1 de tussenzool en aangepaste tekst op de hiel en de binnentong. Naarmate we dieper ingaan op het leven van de PG 2, zal Nike zeker meer aanpassingsmogelijkheden toevoegen, waardoor je iets veel uniekers kunt creëren. Als je je eigen Nike PG 2 op NIKEiD wilt maken, kun je dat nu voor $ 130 doen. Nu verkrijgbaar op Kixify & eBay Deze maand maakt het al furore, de Nike Air Max 270 krijgt binnenkort een nieuw uiterlijk.

Tot nu toe zijn alle kleurstellingen die we hebben gezien van het nieuwe Air Max-model voorzien van een gaasbovenwerk. Maar dat verandert later deze maand, want we zullen het debuut van de Nike Air Max 270 Flyknit zien. Twee mannen en twee dames colorways zullen naar verwachting op 22 maart vallen met een van hen als deze White / Black-Racer Blue-Total Crimson paar voor mannen die we hierboven zien.

Hoewel er eno-afbeeldingen zijn van de andere paren, zijn de kleurenopties: Zwart / Zwart-wit (mannen), Helder Emerald / Zwart-Zuiver platina-wit (vrouwen) en? Zwart / zwart-wit (vrouwen). Zorg ervoor dat het vergrendeld blijft voor Kicks On Fire voor updates over de Air Max 270 Flyknit.image:? Sneakerprophet_Available nike sneakers Nu op Kixify & eBayMore Air Max Day 2018-releases zijn zojuist aangekondigd.

Dit drietal Air Max 180's vieren de impact van de kunst van Holtgreve, Morandini en Steadman. Elke artiest krijgt zijn eigen Air Max 180 die naar verluidt werd geïnspireerd door zijn 180 Air-werk van ver in 1991. Alfons Holtgreve (Duits) produceerde een dynamisch zwart-wit abstract werk dat doet denken aan hectische atletische activiteit. de Holtgreve Air Max 180, een zwart premiumleer? wordt gecontrasteerd door het? getextureerde witte materiaal? om het oppervlak van papier na te bootsen en dient als Image een knipoog naar het ingewikkelde snijden van het originele kunstwerk.

Post Reply