Sean Deb logóval valamint a kék-fehér-zöld szalaggal

General discussion.
Post Reply
rawoicaswnu
Posts: 27
Joined: Mon Sep 09, 2019 8:17 am
Contact:

Sean Deb logóval valamint a kék-fehér-zöld szalaggal

Post by rawoicaswnu » Wed Oct 02, 2019 8:19 am

A Puma cég által választott első nagy Sean debütált a 03.-ban. Most a The Puma cég nagy Sean-je, a Decrease two elhelyezésével a nyílt nyilvánosság felé kerül sor, ezután az adott 30 nap után.

A Puma cég nagyméretű Sean csökkentése a hagyományos luxus, utcai ruhakapcsokhoz kapcsolódó aktuális ismétlődő stílust működtetheti, valamint megismerkedhet a Puma cég sziluettjeivel, amelyeket a Puma cipők újrafogalmazott nagyméretű Sean formájú. A 2-es színséma csökkenése a citrusfélékhez és a sötéthöz kapcsolódó különböző törésekhez. A tényleges Puma cég Suede és a Suede Middle érkezik a dinnye és a Jello Bean színpadi öltözködésébe, ahogy a Clyde megérkezik. A jó minőségű fekete bőrön alapuló remodeláció, hogy a tényleges cipőt kísérje, a koordinátaruházat ugyanazon a színstratégián belül kerülhet sor, mint a kabát, a nadrág, a felső és a kapucnis. a Melonokban, valamint a Jello Bean árnyalatokban, valamint a személyes nagy Sean Deb logóval, valamint a kék-fehér-zöld szalaggal.

Keresse meg a tényleges Nagy Sean-t a Puma cégnél Csökkentse a választást a PUMA COMPANY-ra való csökkentés érdekében. com, A PUMA VÁLLALKOZÁS Puma Future Cat bőr cipő üzletek és választási módot választanak a kereskedők számára.

Magas minőségű tónusú, csúcsminőségű velúr teteje a Deb személyre szabott nyelvén, a Sean személyes hátsó sarokról és a PUMA COMPANY-ról A velencei személyre szabás a virágos nemesfémben a vízszintes szempontból. barátságosan használják az egy-, lábszőnyegben, valamint a hátsó sarokcsíkban, melyet kék-fehér-zöld hátsó sarokcikluson végeztünk.

Tradicionális tárgyalóterem és vadonatúj magasságú közepes vágású neoprén zokni építés. Magas minőségű tónusú gazdag szarvasbőr tetején a Deb személyre szabása a nyelv mellett, a Sean személyre szabott a hátsó sarokról és a PUMA COMPANY-ról A velencei személyre szabás a virágfémben a vízszintes szempontból. lábszőnyeg, valamint a hátsó sarokszalag kék-fehér-zöld hátsó sarokcikluson keresztül.

Tonalas, magas minőségű bőralapú csúcs a Deb személyre szabott nyelvén. Alaposan tisztítsa meg, élesen hajtsa végre a tényleges Clyde-t anélkül, hogy vízszintes szempontból Formstrip, tone-on-tone Clyde személyre szabott volna, valamint a Sean személyes hátulról a hátsó sarokhoz. az összes fekete mennyiség.

Kiváló minőségű leíró, párnázott velúrpántok, valamint öntapadós matrac az egész napos kényelem és könnyűség szempontjából. Szervezet AVOI külső talp a tartás és a merevség tekintetében. A kék-fehér-zöld ciklus attribútuma valójában a hevedereken látható.

Kényelmes, magas színvonalú keverék a tonális velúrok és a Puma Clyde X Han Kjobenhavn cipő anyagokból. A kék-fehér-zöld vonalvastagság a fedélen belül helyezkedik el. olcsó cipők Teljesen felemelt, egy tónusú, varrott Deb embléma kialakítással a felsőtest körül.

Hagyományos edzőkabát belsejében a tonális anyag belsejében gyengéd nylon egész testben, selyem T7 szelvényekkel együtt. A kék-fehér-zöld szalagra való jelölés ténylegesen a felszereléshez közel kerül. A derékvonalon a húzózsinór funkció segít a mérkőzés egyénre szabásában.

ClahsMagic
Posts: 1
Joined: Tue Oct 15, 2019 11:33 am
Contact:

Re: Sean Deb logóval valamint a kék-fehér-zöld szalaggal

Post by ClahsMagic » Tue Oct 15, 2019 11:38 am

Ser fantastisk ud og magisk server godt.

Post Reply