Hvis du planlegger å kjøpe dette fottøyet må du virkelig

General discussion.
Post Reply
rawoicaswnu
Posts: 31
Joined: Mon Sep 09, 2019 8:17 am
Contact:

Hvis du planlegger å kjøpe dette fottøyet må du virkelig

Post by rawoicaswnu » Fri Sep 20, 2019 9:31 am

Imidlertid utfører du oppnåelse av ekstern forspent tur av høy kvalitet under bakhælen. På grunn av merkbar Carbamide peroxide gel og også sidevegg stilen, den faktiske hindfoot data compresion minner den faktiske eksterne mellomsåle. Det er faktisk akkurat hva produsentene impliserer gjennom balanse. en

Ironisk nok er begrepet balanse virkelig en misvisende. Innenfor Kayanos situasjon blir stabilitet faktisk oppnådd gjennom betaling; det mye mykere ytre aspektet godt balansert med en sterkere indre mellomsåle. Hvilket betyr at du ikke vil få assistanse mengder av, state, Saucony Manual eller Nike Framework, siden Kayano er virkelig en bevegelse administrere fottøy.

Hvis du planlegger å kjøpe dette fottøyet, må du virkelig forstå din egen Kayano. Dette kan være et element sammen med Asics joggesko med begrenset fleksibilitet. Det er ikke den mest mykeste verken sannsynligvis det mest oppmuntrende. Og det er vanskelig å betjene rask når du kjører nesten 12 unser for hvert fottøy.

Den faktiske Kayano tjuefem er virkelig en konvensjonell bevegelse-Asics løpesko kontroll fottøy ha en litt forspent hindfoot padding. Det er mye tykk pute med hensyn til lange operasjoner som maraton fra enkle trinn, og det er omtrent alt du bør bruke dette med hensyn til. I tillegg er det nok med hensyn til hver dag uformell gjøre bruk av.

Og når du er en dame-idrettsutøver, er det virkelig verdt å understreke at Kayano inkluderer en større tilbake hælbunke. Den faktiske Ladies Kayano tjuefem inkluderer en bakhælvhøyde forbundet med tjuefem mm, samt en god 11 mm fremre fot, noe som gjør at 13 mm motvirker Asics Onitsuka Tiger sko sko i stedet for 10 mm fra Mens design.

Ved første øyekast kan det hende at toppen av endringene ikke ser ut som mye, men du vil finne viktige forbedringer. Den faktiske Kayano tjuefem kjører på den splitter nye nylon overdel samt tynn lavere Asics Nimbus løpesko faktiske sammenslåtte overlegg. Innenfor ryggen, er den faktiske remodeled baksiden hæl mot toppen faktisk mønstret Nike Air Presto Mid skoene om Kayano tjuefire.

Flertallet av fremre fot samt midfoot topp har ikke eksteriørlag. Som det siste årets design, har den faktiske tå-støtfangeren og også snøreområdet en tendens til å bli beskyttet sammen med slanke filmiske laminater - annet enn hvordan Kayano tjuefem utnytter en slankere utgave. Den splitter nye Jacquard nylon overdelene fører til at de mye mykere føttene adresserer i forhold til tjuefire.

Den splitter nye nylon overdel og også den slankere leggingen kan gjøre toppen av det mye mer fleksible i forhold til tjuefire. Lest alle av oss overse, vi burde påpeke hvordan Kayano tjuefem kjører på den splitter nye finalen som starter mye mer oppover-boks og fotfot - Asics tennissko, selv om det er delvis.

Post Reply